Vjerujemo kako su svi zaljubljenici u Apple uređaje u velikom uzbuđenju, jer približava se mjesec rujan, kada Apple obznanjuje svoje nove uređaje javnosti. No, čini se kako će zbog određenih problema ove godine predstavljanje uređaja biti odgođeno i pomaknuto na kasniji datum.

Prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, Apple bi svoje uređaje trebao predstaviti 12. rujna. To je nešto kasnije, nego smo to inače navikli od strane Apple. Šuška se kako su za pomicanje datuma krivi problemi i kašnjenje koje Apple ima zbog proizvodnje novih iPhone 8 uređaja. Što se tiče samog datuma predstavljanja, informacije o točnom datumu proizašle su iz telekom kuća jer je njima Apple javio kada trebaju početi pripremati svoje marketinške aktivnosti.

Valja spomenuti kako je iPhone 8 jedan od najiščekivanijih uređaja u povijesti. Naime, svi očekuju kako će Apple za desetu obljetnicu od puštanja prvo pametnog telefona, predstaviti nešto spektakularno. Nimalo ne sumnjamo kako će novi iPhone imati sjajne karakteristike i kako će biti jedan od najboljih uređaja na tržištu pametnih telefona.

No, kako će on doista izgledati treba pričekati još nekoliko tjedana. Uz iPhone 8 trebali bi biti predstavljeni i neki drugi noviteti. Najviše pažnje otpada na novi pametni sat Apple Watch 3, ali i novi Apple TV koji će biti u razlučivosti 4K.

Piše: D.Ž.

Komentiraj