PornHub je jedna od najpoznatijih web stranica za ljubitelje erotskih sadržaja. Ovaj je popularni web igrač svoj status gradio godinama i danas napokon možemo reći kako je jedan od vodećih u svijetu.

Iako nas iz PornHuba često iznenade zanimljivim statistikama, povodom dana žene odlučili su izbaciti još jednu takvu. Naime, odlučili su svijetu obznaniti koliki je broj žena u odnosu na muškarce kada je u pitanju korištenje ovog popularnog servisa.

Budući da je trend mobilnog surfanja sve popularniji, to se održava i na ovoj stranici. Posljednjih je mjeseci i godina sve veći broj onih koji sadržaju na PornHub stranici pristupaju upravo putem pametnih telefona.

Zanimljivo je kako se među ljudima koji svraćaju na PornHub nalazi i veliki broj žena, kojima je čini se također postalo zanimljivo pratiti sadržaj za odrasle.

Što se tiče mobilnog pristupa web stranici, postotak onih koji sadržaju pristupaju putem pametnih telefona i tableta trenutno je na čak 72 posto. Ono što posebno iznenađuje, da čak 79.8 posto žena sadržaju na PornHub stranicama pristupa upravo putem mobilnih uređaja.

Kod muškaraca je taj postotak nešto manji, a kreće se oko 69 posto. Što se tiče samih platformi, na desktop računalima dominiraju Windowsi, što je sasvim očekivano. Na pametnim telefonima prevladava Android s 53 posto, dok je brojka od 45 posto vezana za iOS uređaje.

Piše: D.Ž.

Komentiraj