Objavljen je trailer za najnovije i mege popularne Star Wars-e: The Last Jedi, i na prvi pogled čini se da je film odrađen briljantno od strane Disneya i Lucasfilma. Ljubitelji Star Wars-a će ponovno uživati, tu su i spektakularne scene bitaka u kombinaciji s nekim novim slatkim pahuljastim stvorenjima.

Također se može vidjeti i Carrie Fisher u njezinim posljednjim snimkama kao princeza ili general Leia, snimljenim prije njezine smrti prošlog Božića. Naravno iz kratkog trailera nemožemo doznati odgovore na velika pitanja o tome što će se sve dogoditi u novom Star Wars-u. Hoće li Rey totalno prijeći na tamnu stranu? Hoće li Kylo Ren ubiti generala Leia, svoju majku?

 

princeza leia
Posljednje snimke princeze Leia, koja je tragično preimunalo krajem prošle godine

 

Čini se da Kylo Ren ima priliku raznijeti svemirski brod svoje majke, kako bi dokazao svoju odanost prema tamnoj strani nakon što je ubio svog oca Han Sola. Ta i jaš mnoga pitanja za sada će ostati misterij. Producent nije želio previše otkriti radnje sa ovim trailerom, tako da ljubitelji mogu bolje uživati u filmu.

Film će se počet prikazivati pretpremijerno u Australiji 14.12. dok će 15.12. biti vjerovatno prikazivan i u cijelom svijetu. Ako vodite i djecu sa sobom svakako pripremite i novčanik, jer vaše dijete vjerojatno će poželjeti plišanu igračku Porga, novog i čudnog Pokemoneskog stvorenja koje će svakako zagolicati maštu.

porg
Porg, novo stvorenje iz Lucafilm produkcije

 

 

 

Piše: D.Ž.

 

Komentiraj