Mnogi danas pričaju o ovisnosti o internetu i računalima. No, kako to obično biva svaka medalja ima svoje dvije strane – onu dobru i onu lošu. Ovog puta zanimljiva vijest dolazi nam ih Ohio-a u SAD-u, a srećom nema nije izazvala nikakve negativne posljedice.

Naime, dječak starosti 8 godina uspješno je u automobilu svojeg oca odveo sestru na hamburger u McDonald’s. Kada su roditelji zaspali, dječak je sa sestrom ‘sjeo’ u automobil i uspješno je odveo više od 1.5 kilometar do najbližeg McDonald’s-a.

Ljudi koji su vidjeli dječaka kako vozi rekli su kako se dotični pridržavao svih prometnih propisa i nije počinio niti jedan prekršaj. Na putu do restorana, klinac je morao prevaliti i raskrižja i prugu, a čini se kako je sve prošao bez imalo problema.

Koliki je ovo zapravo apsurd govori činjenica da je dječak za vrijeme vožnje stajao za volanom kako bi dosegnuo papučice automobila.

Kada su stigli u restoran, tamo ih je spazio jeda obiteljski prijatelj, pa je odmah nazvao djeda i baku.

mcdonalds
Radnici McDonaldsa su bili zapanjeni kada se dvoje djece zaustavilo u automobilu ispred njihovog drivein-a, i naručilo hamburgere

 

Za to vrijeme stigla je policija, a policajac koji je prvi imao prilike razgovarati s dječakom ostao je iznenađen kada je dobio odgovor na pitanje ‘Kako klinac zna voziti automobil?’.

Dječak je odgovorio kako je voziti automobil naučio na YouTube-u.

Ovo je dokaz da YouTube uz mnoštvo zabavnih sadržaja koje nudi, može biti i platforma za učenje. Ako je 8-godišnjak mogao nešto naučiti, zašto ne biste mogli i vi?

Piše: D.Ž.

Komentiraj