PočetnaOstaloPress ReleaseSamsung predstavio vlastiti brand foto senzora ‘ISOCELL’ na MWC-u 2017 u Šangaju

Šangaj, 28. lipnja 2017. – Tvrtka Samsung Electronics, globalni lider u naprednoj tehnologiji poluvodiča, danas je predstavila vlastiti brand fotografskih senzora ‘ISOCELL®’ te pokazala najnovija rješenja na svjetskom kongresu mobilne tehnologije Mobile World Congress (MWC) 2017 u Šangaju.

Novi brand tvrtke Samsung dobio je ime po tvrtkinoj ISOCELL tehnologiji, koja predstavlja optimalno rješenje za sve uređaje današnjice koji zahtijevaju iznimno tanki dizajn s visoko kvalitetnim kamerama. Prvi put predstavljena 2013. godine, ISOCELL tehnologija odvaja svaki piksel uz pomoć fizičke pregrade koja smanjuje prelijevanje boja između piksela. To omogućuje visoku točnost boja, uz izvrsnu kvalitetu slike čak i kod manjih piksela.

Samsung ISOCELL donosi četiri tehnološka pod-branda — Bright, Fast, Slim i Dual — koji odgovaraju na specifične zahtjeve tržišta:

• ISOCELL Bright senzori pružaju svijetle i oštre slike uz visoku točnost boja i smanjen šum u uvjetima slabog osvjetljenja
  • ISOCELL Fast senzori sadrže brzi autofokus za predmete u mirovanju ili u pokretu, čak i u mraku
  • ISOCELL Slim senzori sadrže najmanje veličine piksela dostupne na tržištu od 0.9-1.0um, a proizvode slike visoke kvalitete na najtanjim uređajima
  • ISOCELL Dual senzori se mogu različito kombinirati i uskladiti na uređajima korisnika kako bi isporučili značajke koje najnoviji trend dual kamera zahtijeva

– Samsung ISOCELL je brand koji predstavlja bit naših vodećih tehnologija piksela. Očekujemo kako će ISOCELL brand pomoći korisnicima da lakše prepoznaju i imaju povjerenja u izvedbu kamere, kao i cjelokupnu kvalitetu uređaja – izjavio je Ben Hur, potpredsjednik odjela marketinga tvrtke System LSI u Samsung Electronics te dodao – uz našu naprednu tehnologiju senzora slike, Samsung će nastaviti donositi inovacije za kamere korištene u pametnim telefonima i drugim aplikacijama.

Na kongresu MWC u Šangaju, tvrtka Samsung će predstaviti napredna logička rješenja, uključujući Exynos 9 seriju s 10-nanometarskom FinFET procesnom tehnologijom za širok raspon platformi kao što su mobilni uređaji, Virtual Reality (VR) i nosivi uređaji.

P.R.