PočetnaOstaloPress ReleaseOKI predstavio novu paletu pisača u boji u multifunkcijskih uređaja

OKI predstavio novu paletu pisača u boji u multifunkcijskih uređaja

Nova paleta pisača u boji omogućava svim tvrtkama koristiti pogodnosti tehnologije pametnog ispisa.

Svi mogu uživati u visokoj kvaliteti i funkcionalnosti novih pisača OKI

Egham, 6. listopada 2016. – Tvrtka OKI Europe Ltd danas je lansirala novu paletu pisača u boji i višenamjenskih uređaja. Ovi uređaji mijenjaju način upotrebe pisača u poslovanju bilo koje veličine – od doma i malih tvrtki do velikih poduzeća.

“Nova paleta projektirana je kako bi promijenila percepciju onoga što pisač radi za poslovanje i organizaciju. Pozivamo kupce neka pogledaju potencijal ovih pristupačnih uređaja koji će im pomoći izgraditi vlastiti brand, uštedjeti vrijeme i novac te poboljšati produktivnost. Također mogu pomoći razviti lagan i siguran protok i upravljanje dokumentima pa možete uživati u blagodatima digitalne organizacije” kaže Tetsuya Kuri, dopredsjednik EMEA Marketinga, OKI Europe Ltd.

Novi modeli dovode profesionalnu kvalitetu ispisa u boji u svaku organizaciju. Zbog toga je sada moguće realizirati sve poslovne potrebe ispisa u vlastitoj tvrtki kad god zatreba, uštedjeti novac, skladišni prostor i omogućiti bržu reakciju na promjene tržišta.

Uvođenjem ovih modela obogaćuje paletu pametnih pisača OKI i po prvi put prenosi upravljanje dokumentima na stolna računala. Tako se ubrzava prijelaz tvrtki i drugih organizacija u digitalni svijete te uvodi jednostavniji protok dokumenata i višu produktivnost, a sve uz fantastičnog bogatstvo boja i digitalna rješenja.

Svi uređaji iz nove lepeze uređaja uključuju nove značajke koje poboljšavaju povezivost i vezu Gigabit Ethernet što omogućuje brzi prijenos velikih datoteka preko mreže. Pisači C542 i MC573 sukladni su sa paketom AirPrint tvrtke Apple inc, a svi uređaji spremni su za tehnologiju mobilnog ispisivanja Google Cloud Print 2.0. Mogućnost bežičnog rada izborna je za sve uređaje. Novi uređaji standardno imaju ugrađene najnovije sigurnosne značajke, uključujući značajku Private Print kako biste očuvali povjerljivost tajnih dokumenata, te izborno, sukladnost sa značajkama Card Release i Internet Protocol Security (IPSec – sigurnosni protokol).

OKI MC573

“Ova promocija označava veliku obnovu naših uređaja u boji, otvara nove tržišne mogućnosti, ali i jača poziciju na našem osnovnom tržištu,” kaže Kuri. “Stavlja na raspolaganje velike poslovne mogućnosti organizacijama bilo koje veličine te standardno daje dodatnu funkcionalnost svi uređajima radi poboljšanja povezivosti, sigurnosti i jednostavnosti upotrebe.”

Određivanje postavki, upotreba i održavanje ovih pisača pojednostavljeno, a dostupne u video upute za instalaciju i zamjenu potrošnog materijala.

Pisači koji rade sve – izuzetne boje, pametna funkcionalnost

Po početku lepeze stoje pristupačni C332dn i MC363dn – koji uz izvrsnu kvalitetu ispisa ProQ2400 nude najveće brzinu u svojoj klasi na tržištu. Pisač MC363dn odlikuje se dvostranim kopiranjem, slanjem faksa i ispisivanjem. Imate li pisače OKI, ne morate raditi kompromise kada se radi o funkcionalnosti, čak i kada nabavite manji stolni model.

Tvrtke koji teže ubrzati rast putem digitalizacije i usmjeravanja procesa trebali bi uzeti u obzir novi pisač C542dn i višenamjenski uređaj MC573 koji otvara svijet tehnologije zaslona osjetljivih na dodir i pametno ispisivanje za ovaj cjenovni razred. Prilagodljivi zaslon veličine 7 inča i pametna proširiva platforma OKI sXP omogućava povezivanje s postojećim resursima za ispis i programima za upravljanje dokumentima bez dodatnih troškova. Oba pisača odlikuju se snažnim novim pogonom te postižu brzine od 30/30 stranica u minuti i kvalitetu ispisa rezolucije 1200 x 1200 dpi.

Rješenja za svaku djelatnost

Platforma OKI sXP i integrirani program SENDYS Explorer obogaćuje višenamjenske uređaje što je idealno za digitalizirani tok u cijenom nizu djelatnosti, primjerice u zdravstvu, maloprodaji i profesionalnom tiskanju. Malih dimenzija, ovi višenamjenski uređaji omogućavaju brzo i jednostavno skeniranje svih vrsta dokumenata na licu mjesta, primjerice u klinikama ili prodajnim mjestima maloprodaje.

Bogate boje za radne grupe

Pisači C612dn i C712dn gornji su dio lepeze koji objedinjuju brz i kvalitetan ispis s pouzdanošću i sigurnošću po iznenađujuće niskoj cijeni vlasništva. Portfolio također uključuje digitalne pisače LED veličine A3 kao što je C823/833/843 koji je najmanji pisač na tržištu. Zahvaljujući digitalnog tehnologiji LED tvrtke OKI i HD Colour, serija C800 nudi izvrsnu kvalitetu ispisa, a naročite zasićene boje i profinjene detalje na nedostižnom rasponu medija, što je savršeno za kreativne djelatnosti.

Detaljnije informacije potražite na internetskim stranicama www.okieurope.com.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Pisači C532/C542/ MC573

• Brzina ispisa: 30 str./min
  • Vrijeme do prvog ispisa: 7.5 sekundi
  • Rezolucija: 1200 dpi
  • Ulaz papira: standardna ladica 250 listova; višenamjenska ladica 100 listova; izborna ladica 530 X 2
  • Memorija: 1GB RAM + 3GB eMMc
  • uređaj USB: 2.0 X 1; host USB 2.0 X 2
  • Upravljačka ploča: dodirni zaslon, 7” (C542, MC573) / monokromatski, grafički (C532)
  • Dvostrani ispis (standardno)
  • Toner cijan/magenta/žuti: 1.5k/6k, K: 1.5K/7K @ISO
  • Bubanj: 30K cijan/magenta/žuti/crni zasebni po bojama