Zagreb, 15. veljače 2017. – Canon danas predstavlja novi model iz linije EOS M. EOS M6 novi je fotoaparat bez zrcala koji u kompaktnom kućištu skriva Canonove značajke s vrha ponude. Donosi najnovije iz svijeta fotografske tehnologije, uključujući 24,2-megapikselni senzor veličine APS-C, Dual Pixel CMOS automatsko fokusiranje i DIGIC 7, te nudi brzine i kvalitetu DSLR-a u kompaktnom kućištu koje možete nositi bilo kuda. Dizajniran je tako da potiče kreativno izražavanje – snimanje pomoću LCD zaslona modela EOS M6 otkriva neobične kutove i osigurava da budete spremni za akciju čim se fotoaparat uključi.

EOS M6

 

Snaga i ljepota u vašim rukama

Snimite sunčane ljetne dane ili oblačne zimske večeri pomoću Canonova procesora DIGIC 7 koji nudi veću snagu obrade kako bi fotografije bile bogatijih tonova i detaljnije bez obzira na osvjetljenje. U kombinaciji s 24,2-megapikselnim CMOS senzorom i Dual Pixel CMOS automatskim fokusiranjem svaki se put postiže kvaliteta i brzina kao kod DSLR-a.

Za spontane trenutke koje ne možete kontrolirati – od živahnih uličnih izvođača do akcije visokog intenziteta – EOS M6 snima besprekidno brzinom od 7 sličica u sekundi ili čak 9 sličica u sekundi uz fiksni automatski fokus, tako da nikad nećete propustiti savršeni trenutak. Fotoaparatova interna stabilizacija videozapisa u pet osi nudi savršeno glatke Full HD 60p videozapise koji su mirni i kad ste vi u pokretu te dodatno poboljšani zahvaljujući objektivima s dinamičnim IS-om kao što je to EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Legendaran EOS-ov dizajn i kontrole

EOS M6 krasi klasičan Canonov dizajn karakterističan za liniju EOS, pa je savršenih dimenzija da ga ponesete u avanture i spreman za snimanje svih onih kreativnih trenutaka koje priželjkujete. Intuitivan velik LCD dodirni zaslon koji se može nagnuti i brojčanik kojim se upravlja palcem nude punu kontrolu nad fotoaparatom na dodir prsta i lako rukovanje bez obzira na situaciju.

Povezivanje i dijeljenje

Uz integrirane mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija i NFC-a možete brzo i jednostavno dijeliti fotografije s aparata EOS M6 sa svijetom.  Moguće je i uspostaviti stalnu vezu između fotoaparata EOS M6 i pametnog telefona putem Bluetootha®1 pa možete pregledavati fotografije, a da pritom ne morate vaditi fotoaparat iz torbe. Pomoću Bluetootha® možete i daljinski snimiti savršen grupni selfi ili pak snimati divlje životinje sa skrivenih mjesta, bez njihova uznemiravanja.

Posve novo tražilo

Danas je predstavljeno i elektroničko tražilo EVF-DC2. To je kompaktno i lagano vanjsko elektroničko tražilo za oba kompatibilna fotoaparata EOS M, uključujući i  EOS M6, kao i cijeli niz modela PowerShot. Novo tražilo vrste 0,39 obuhvaća zaslon od 2,36 milijuna točkica koji otkriva svaki pojedini detalj, dok stopostotna pokrivenost osigurava da na snimci bude uhvaćeno doista sve što oko može vidjeti.

Elektroničko tražilo EVF-DC2 pokazuje pokrete u stvarnom vremenu uz brzinu osvježavanja do 120 sličica u sekundi i olakšava prijelaz sa snimanja pomoću zaslona na ono pomoću tražila i obratno jednostavnim podizanjem fotoaparata do razine lica, čime se dobiva doista responzivno snimanje. S masom samo 29 g to je kompaktan dodatak savršen za torbe s opremom svakog fotografa vlasnika aparata EOS M6.

Glavne prednosti fotoaparata EOS M6:

  • puno kvalitete u malim dimenzijama
  • vrhunske performanse kad ih najviše trebate
  • nove razine kreativnosti u snimanju videozapisa
  • spoj kompaktnog i DSLR fotoaparata
  • podijelite fotografije sa svijetom, bez žica

Glavne prednosti elektroničkog tražila EVF-DC2:

  • omogućuje vrhunsko slaganje kompozicija
  • različit način rada
  • prijenosni dizajn koji možete ponijeti bilo gdje

P.R.

 

Komentiraj