PočetnaOstaloPress ReleaseAOC predstavlja svoje najnovije monitore na CEBIT-u 2017

AOC predstavlja svoje najnovije monitore na CEBIT-u 2017

AOC predstavlja svoje najznačajnije proizvode na ovogodišnjem CeBIT-u u Hanoveru .

Zagreb, 13. ožujka 2017. – Na ovogodišnjem vodećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga – CeBIT od 20. do 24. ožujka, stručnjak za monitore AOC predstavit će svoje najznačajnije proizvode na štandu IT distributera Planet Reseller, štand D40 hodnik 15.

Fanovi video igara kao i B2C i B2B korisnici imat će priliku vidjeti razne AOC monitore uključujući najnoviji dodatak  AOC AGON premium liniji igraćih monitora – zakrivljeni AGON AG352QCX, i ultra tanki AOC Q2781PQ.

Zadnjih godina AOC je na CeBIT-u predstavio izbor najkvalitetnijih monitora za profesionalne i kuće korisnike, gejmere i ostale ciljane skupine. U nastavku donosimo uvid u ovogodišnju postavu AOC monitora.

AG352QCX
2000 mm zakrivljenost, 200 Hz stopa osvježavanja: AOC AG352QCX zakrivljeni gaming monito

Potpuno prožimajuće iskustvo za sve gejmere: AOC AGON AG352QCX zakrivljeni monitor

Nedavno lansiran AGON AG352QCX je najnoviji dodatak AOC-ovoj popularnoj premium seriji igraćih monitora AGON. Zahvaljujući svojem neuobičajeno malom radijusu od 2000 milimetara i ultra širokom 21:9 formatu, monitor proširuje vidno polje i poboljšava percepciju dubljine kreirajući tako najbolje prožimajuće iskustvo za sve gejmere ikad.

Uz stopu osvježavanja od 200 Hz i Adaptive-Sync tehnologiju, monitor omogućuje da zamućenje pokreta (motion blur) i kidanje slike ostanu stvar prošlosti. AOC Low Input opcija i AOC Shadow Control omogućuju dodatnu prednost za napredno iskustvo igranja.

Bezvremenski hvatač pažnje: ultra tanki AOC Q2781PQ

Sa svojim ultra tankim dizajnom i asimetričnim postoljem, 27-inčni AOC Q2781PQ zasigurno će biti jedan među najljepšim monitorima na ovogodišnjem CeBIT-u. Kao dodatak elegantnom izgledu, monitor se može pohvaliti i modernim AH-IPS panelom koji omogućuje da široki kutevi gledanja od 170 stupnjeva prikažu briljantne boje sa 100 posto sRGB dosljednosti i visoku ujednačenost boje iz bilo koje perspektive. QHD rezolucija monitora (2560 x 1440 piksela) pruža korisnicima oštre i detaljne vizuale.

AOC I2475PXQU
Energetski učinkovit IPS uredski monitor: AOC I2475PXQU

23.8 – inčni AOC I2475PXQU može se pohvaliti prikazom izvanrednih boja i živopisnih slika dok je istovremeno iznimno energetski učinkovit ispunjavajući zahtjevne certifikate održivosti kao što su Energy Star 7.0 i EPEAT Gold. Ovaj monitor dolazi s visoko kvalitetnm IPS panelom, širokim kutevima gledanja i Full HD rezolucijom koji čine monitor idealnim za rad na raznim uredskim aplikacijama samostalno ili u timu.

Osim toga, korisnici će zasigurno imati koristi i od raznih ergonomskih opcija kao što su podešavanje visine, naginjanje, zakretanje i okretanje kako bi podesili monitor na željenu poziciju. Monitor ima i opsežne mogućnosti povezivanja koje uključuju DisplayPort i USB 3.0 koji omogućuju poslovnim korisnicima da se jednostavno povežu s različitim izvorima i USB uređajima.

Izvanredne boje susreću 4K UHD rezoluciju: the AOC U3277PWQU

U3277PWQU monitor dolazi u 4K UHD rezoluciji od 3840 x 2160 piksela i omogućuje izvanrednu reprodukciju boja. Može se pohvaliti 31.5 – inčnim AMVA panelom s 16:9 formatom i sa širokom ljestvicom boja od 95% NTSC-a (100% sRGB-a) te 1 milijardu boja.

Opremljen s više ergonomskih postavki koje omogućuju naginjanje, zakretanje, okretanje i podešavanje visine monitora i Flicker-Free tehnologijom koja sprječava umor očiju, ovaj monitor je idealan za one koji dugo vremena provode na radu ispred ekrana. Veliki U3277PWQU opremljen je PiP i PbP opcijama koje omogućuju da više izvora bude prikazano na istom ekranu istovremeno.

Pružajući široke kuteve gledanja, dobru opremljenost bojama i raznim izborima ulaza, monitor je odlično opremljen za profesionalne korisnike, dok kratko vrijeme odziva od 4 ms ga čini atraktivnim izborom i za zabavne sadržaje.

AOC Q2577PWQ

Svestran, učinkovit i profesionalan: AOC Q2577PWQ

25-inčni AOC Q2577PWQ opremljen je IPS panelom koji pruža QHD rezoluciju od 2560 x 1440 piksela i široke kuteve gledanja koji dosežu do 178 stupnjeva kao i visoke kontraste i izvanredne boje. Ovaj monitor nije samo idealan izbor za dizajnere, fotografe i druge profesionalne korisnike, već je i pogodan za kućne korisnike. Ima vrijeme odziva od 5 ms koje će zadovoljiti gejmere i ljubitelje filmova.

Ugrađeni 3 W zvučnici eliminiraju potrebu za eksternom audio opremom. Široki raspon ergonomskih opcija i Flicker Free tehnologija također sprečavaju zdravstvene probleme uzrokovane duljim radom ispred ekrana, dok Eco način rada i e-saver pomažu smanjenju emisije stakleničkih plinova.

P.R.