Nakon velikih problema sa Samsung Note 7 uređajem, svi su očekivali kako će to drastično utjecati na popularnost koju ova kompanija ima u svijetu. No, čini se kako su razmjeri katastrofe puno manji, nego što su bila predviđanja. Note 7 je postao dijelom prošlosti, a Samsung se okreće novim uređajima. U narednim mjesecima slijedi predstavljanje Samsung Galaxy S8 modela, koji bi treba vratiti staru slavu Samsungu.

Iako smo do sada samo nagađali o pojavljivanju tog modela, neke su stvari sada puno jasnije. Naime, mediji iz Južne Koreje uspjeli su doznati kada kreće proizvodnja ovog novog modela. Priznanje su dobili od proizvođača komponenti, koji su priznali kako isporuka dijelova za novi Samsungov uređaj kreće već u veljači. To bi u pravilu moglo značiti da će se uređaj na tržištu pojaviti već u ožujku ili travnju.

Ono što je također vrlo zanimljivo, jest da Samsung očekuje sjajne rezultate. U prvom valu naručeno je 10 milijuna uređaja, što je identično onome kada je predstavljen prošli model ovog uređaja. U najmanju ruku, to bi trebalo značiti da Samsung očekuje rezultate kakve je postigao sa prošlim modelom. Ostaje veliko pitanje koje će sve inovacije ponuditi novi Galaxy S8 uređaj i da li može preuzeti poziciju Apple-u. Kako će očekuje predstavljanje novog sjajnog Apple iPhone uređaja, jasno je da Samsung mora doraditi i više nego kvalitetan posao sa S8 uređajem. Nadamo se samo kako se neće ponoviti problemi koji su obilježili prošlu godinu.

Komentiraj