Tvrtka Colorware došla je na jednu vrlo zanimljivu ideju – od kvalitetnog i snažnog iPhone uređaja, napraviti stroj iz nekih jako davnih dana. Točnije, od iPhone 7 Plus uređaja namjeravaju napraviti uređaj nalik na Macintosh iz davne 1980. godine.

Sigurno se pitate kako je to moguće? Colorware planira izraditi posebno kućište za pametni telefon iPhone 7 Plus, koje će dizajnom podsjećati korisnike na neka davna vremena kada je Macintosh palio i žario tržištem.

Da bi ostvarili ovu misiju morali su se poigrati s novim kućištem na kojeg su dodali stari logotip Apple-a u bojama i originalnu boju kućišta nalik na one iz davnih dana.

iPhone 7 Plus Retro spojit će tako dašak moderno i starog, čime će mnoge korisnike prvih Apple uređaja prisjetiti kako je to nekada izgledalo.

Uređaj će se na tržištu pojaviti u limitiranom izdanju, a zanimljivo je da je prvih 25 komada već rasprodano. Dakle, očito je kako kupaca ima, bez obzira na cijenu koje iznosi 1899 dolara.

Svi oni koji će uspjeti doći do ovog vrlo zanimljivog uređaja imat će priliku sa sobom nositi cijelu povijest kompanije Apple. Moderan uređaj koji je predvodnik današnje mobilne industrije, u ruhu koje je krasilo jedna od prvih uređaja iz kompanije Apple.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here