Iz dana u dan pojavljuju se nove informacije koje nam aludiraju na to da nas očekuje jedan zaista zanimljiv i buran mjesec pred nama. Čini se kako bi rujan mogao biti mjesec u kojem će tržište biti bogatije za nekoliko različitih uređaja, a koji će biti predstavljeni od strane velikih konkurenata. Nakon što smo doznali da je Apple pripremio predstavljanje svojeg najnovijeg iPhone uređaja za 7.rujna, sada se javio i LG koji će svoj najnoviji top model pametnog telefona predstaviti samo jedan dan ranije.

Radi se o novom pametnom telefonu koji je nazvan LG V20. Ovaj uređaj trebao bi naslijediti veliki dio karakteristika od svojih prethodnika, no ipak će obilovati raznim novotarijama. Iskreno, LG još nije dao nikakve službene informacije o tome novom modelu, tako da o poboljšanjima samo možemo nagađati. Jedina stvar koju je ekipa iz LG-a najavila jest novo audio iskustvo, koje bi trebalo omogućiti korisnicima slušanje audio sadržaja na jedan bolji način. Uz to, novi model imat će vrlo vjerojatno i sekundarni zaslon kakav smo već imali prilike vidjeti prethodno. Radi se zapravo o 2 inčnom zaslonu koji služi isključivo za prikaz najvažnijih obavijesti ili za pokretanje nekih aplikacija.

Jedna od važnijih stavki kod novog LG modela jest posjedovanje novog operacijskog sustava Android Nougat. Ovo bi trebao biti prvi telefon s novim sustavom, te je samim time to dodatni mamac za sve koji vole Android sustave. Kako će se sve to odraziti na rezultate Apple-a i ostatka tržišta vidjet ćemo uskoro, ali sigurni smo kako nam očekuje veoma zanimljiv rujan.

Komentiraj