Budući da se ne očekuje da će doći do kašnjenja s proizvodnjom novih SoC-ova. od strane Qualcomma, proizvođači telefona kao što su Samsung i LG žele ubrzati proizvodnju njihovih novih flagship modela, planiranih za iduću godinu, na sam početak nove godine. Prema najnovijim glasinama, i Galaxy S9 i LG G7 očekuju se u siječnju iduće godine, kako bi što bolje iskoristili nastup novih modela, sa najnovijim procesorima, dajući im vodstvo u vrlo konkurentnoj industriji pametnih telefona.

Prema informacijama koje stižu dirketno iz industrijskih krugova “Business Koreje”, i Galaxy S9 i LG G7 predviđeni su za plasman na tržište u siječnju 2018, što je gotovo cijeli mjesec prije početka sajma MWC 2018.

Prema istim glasinama navodi se da ova oba telefona neće biti predstavljena na CES 2018, kao što je bilo prvobitno planirano, koji inače počinje tokom siječnja, tako da će predstavljanje ova dva flagship modela pametnih telefona biti zaseban događaj.

 

Qualcomm-Snapdragon-845-SoC

 

Čini se da se Qualcomm planira održati vlastitu konferenciju u prosincu ove godine, a po svemu sudeći na toj konferenciji će ujedno biti i predstavljen novi Snapdragon 845. Samsung je nedavno, već predstavio svoj novi Exynos 9810, čipset nove generacije, proizveden na 10nm tehnologiji, koji će također pogoniti nove Galaxy S9 i Galaxy S9 + modele pametnih telefona, pa je samo pitanje vremena prije nego što Qualcomm izađe u javnost sa najavom svojeg mobilnog čipa sljedeće generacije.

 

LG V30
LG V30

 

Očekuje se da će i Galaxy S9 i LG G7 imati nove dizajne, bazirane na bezeless zaslonima (zaslon od ruba do ruba), kako bi unaprijedili ukupnu estetiku njihgovih flag ship modela pametnih telefona. LG je već oduševio publiku vizualnim izgledom svog V30 modela i uvjereni smo da će proizvođač impresionirati kritičare s izlaskom svog novog G7.

Samsung neće trebati posebno upoznavati tržište sa svojim bezeless zaslonima kod modela Galaxy S9 i Galaxy S9 +, a prema istim informacijama gotovo je sigurno da će oba telefona imati nadogradnje s dvostrukom stražnjom kamerom.

Piše: D.Ž.

Komentiraj