Ove godine mnoge će oči biti uprte u Apple. Naime, ova ogromna kompanija ove godine slavi desetu obljetnicu otkako je u prodaju pušten prvi pametni telefon. Da je iPhone obilježio desetljeće za nama ne treba posebno etiketirati, no jasno je da Apple već dugo vremena nije predstavio neki proizvod za kojim bi javnost jednostavno poludjela. Trebao je to biti pametni sat, ali pokazalo se kako to ipak neće biti slučaj. Mnogi se pitaju što nam je Apple spremio za 10-u godišnjicu postojanja iPhone-a?

Prema mnogima, novi bi iPhone trebao biti nešto revolucionarno, nešto što će uzdrmati tržište. No analitičari su već nekoliko puta napomenuli da će teško više biti inovativan na području pametnih telefona.

Jednostavno, one velika inovacije već su otkrivene i sada ostaju samo nadogradnje koje neće izgledati strašno velike. Stoga nije ni čudno da se u medijima pojavila priča kako Apple radi na svojim pametnim naočalama.

Iako su mnogi smatrali kako će izrada i razvoj ovih naočala trajati godinama, pojavila su se govorkanja da će naočale možda biti predstavljene već na sljedećem velikom Appleovom događanju. Dakle, mnogi smatraju da će 10 godišnjica iPhonea biti obilježene novim gadgetom koji bi mogao zadiviti tržište.

No, ako se sjetimo da je Google također pokušao sa svojim pametnim naočalama, pa naišao na brojne kritike, razvoj ovog tržišta bit će težak. No, ako u obzir uzmemo da je Apple godinama generirao nove trendove, možda će upravo pametne naočale biti jedan od sljedećih.

Komentiraj