Za teoriju velikog praska (“The Big Bang Theory”) sezona 10 se smatrala kao zadnja, iz popularnog serijala, koja je snimljena i upravo se emitira u Americi od rujna ove godine. Izvori također navode da je glavni razlog zašto se ovaj serijal neće nastaviti sa jedanaestom sezonom,  taj da se Jim Parsons  više neće pojavljivati u svojoj ulozi kao Sheldon Cooper. A ruku na srce to bi mogao i biti dovoljan razlog.

Prema informacijama, Parsons će se fokusirati na svoju filmsku karijeru nakon završetka njegova 10 godišnjeg ugovora sa producentskom kućom CBS, a kojim je ograničen da se pojavljuje na  televiziji kao Sheldon Cooper u komediji seriji “The Big Bang Theory”.

Trenutno  glumi u novom filmu “Hidden Figures” gdje on igra glavnu ulogu u NASA-inom timu inženjera pod imenom Paula Stafford, a koja će se pojaviti u Americi za Božić ove godine.

 

 

Parsons je također glumio i u filmu  “The Normal Heart” s Mattom Bomer i Mark Ruffalom. Filme je prikazana na HBO-u 2014 godine, a Jim Parsons glumi gay aktivistu za vrijeme krize AIDS-u. Očigledno popularnost iz serijala Teorije velikog praska mu donosi i mnoge filmske ponude sastrane, a tu su i pregovori sa CBS-om o Teoriji velikog praska, za 11. sezonu.

 

 

Ono što je važno za televizijsku mrežu CBS i nastavak snimanja 11 sezone je da se skupi kompletna postava kao i do sada, jer samo tako žele ponuditi nove ugovore za 11. sezonu.

Trenutno Parsons, kao i glumci Johnny Gałecki i Kaley Cuoco, zarađuju vrtoglavih milijun dolara po epizodi popularne serije .

Popularna ljepša polovica Lenarda, Cuoco  je u jednom intervju naglasila da je stav cijele ekipe da bi željeli nastaviti sa snimanjem serijala, barem su se tako oni međusobno dogovorili.  U nedavnom intervjuu je i Parsons također izjavio ista razmišljanja kao i Cuoco, „Ako se dogovori  sezona 11 , ja bih se vrlo teško odlučio reći ne – i ako bi itko rekao ne, to nebi bio ja. ”

U međuvremenu, se radi na sestrinskoj produkciji Teorije velikog praska pod Warner Bross TV-om i CBS-om , ova spinoff serija se temelji na liku Sheldon Cooper-a iz teorije velikog praska, gdje radnju smeštaju u život Sheldon Cooper-a kao tinejdžera u Teksasu. Zvuči vrlo zabavno zar ne?

U tom novom serijalu Sheldona, Parsons je izvršni producent, zajedno s „The Big Bang Theory” producentima Chuck Lorre i Steve Molaro. Nitko od ostalih članova ekipe Teorije velikog praska nije uključen u ovaj serijal. No to može značiti da angažman Pearsonsa u toj novoj seriji, kao i ostali filmski projekti mogu biti dovoljan razlog da odustane od sezone 11 glavnog serijala. Vjerujemo da bi njegovi fanovi ipak bili najsretniji sa nastavkom snimanja Teorije velikog praska, jer se tamo najbolje snašao i stekao slavu.

Piše: V.Č.

Komentiraj