YouTube-ov Video editor i Photo Slideshow alati bit će ukinuti od 20. rujna 2017. Najvjerojatniji razlog za to je da ih nitko nije ni upotrebljavao. Jer su ovi alati za uređivanje web videa mnogo slabiji sa mogučnostima za razliku od poznatih aplikacija, kao što su Premiere i Final Cut Pro. Google je i sam primjetio da postoje mnogi besplatni ili plaćeni alati za uređivanje videa od treće strane, dostupni svima koji trebaju softver za video uređivanje.

 

Video Editor

 

Ostala poboljšanja za video zapise će i dalje biti dostupna kroz Video Manager. Još uvijek možete poboljšati svoje videozapise korištenjem Video Managera, koji ima u sebi razne jednostavne funkcije poput rezanja, zamućivanja i filtriranja video zapisa.

Ako trenutačno upotrebljavate ova dva programa Video Editor ili Photo slideshows unutar svog YouTube kanala, morate sve radnje dovršiti do 20. rujna 2017. i objaviti svoje video projekte, jer nakon tog datuma, vaši projekti više neće biti dostupni. Ova promjena neće utjecati na sve videozapise objavljene s programom Video Editor ili Photo slideshows prije 20. rujna 2017. godine.

Piše: D.Ž.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here