Sbox, firma koja se uglavnom bavi malim gadgetima, dodatnom informatičkom opremom i sličnim potrepštinama ovog puta nam donosi multifunkcionalni gamepad za PS3, Android i iPad uređaje.
Model GP-2021 je jedan od 3 in 1 joysticka koji Sbox ima u svojoj ponudi. Kao takav je vrlo zanimljiv zbog raznolikosti i mogućnosti, te područja u kojima se može koristiti. Ovaj je uređaj, osim što primarno služi za gaming, može poslužiti i kao miš što otvara dodatne mogućnosti u korištenju.
Iako ima bateriju od samo 400mAh, ovaj joystick ima mogućnosti izdržati poprilično dugo vremena i osigurati vam sate i sate igranja na vašim omiljenim platformama.
Prednost mu je raspored tipki, koja podsjeća na standardni, svima već poznati DualShock joystick kojeg koristimo od početka Playstation dinastije. Način povezivanja je vrlo jednostavan, jer se radi o Bluetooth tehnologiji, tako da se na PS3 konzolu spaja istim načinom kao i originalni DualShock 3. Što se tiče tableta i pametnih telefona sa Android OS-om, sve je također vrlo jednostavno i radi poprilično dobro
Kao negativnosti ovog uređaja moramo spomenuti kvalitetu izrade koja bi mogla biti bolja. U svakom slučaju zanimljiv gamepad.

SPECIFIKACIJE
bluetooth kontroler, kompatibilan sa PS3 konzolama, Android sustavom (pametni telefon, tablet; iznad Android v2.1) i Apple iPad uređajima (putem iCade opcije), 4 LED indikatora, tipka za prebacivanje načina uporabe, punjiva litijska baterija od 400mAh, mogućnosti upotrebe: gaming kontroler, miš, iCade

USTUPIO
Šmit Electronic
(044) 68 07 04
www.smit-electronic.hr

CIJENA
200 KN

ZA
mogućnost korištenja na Android uređajima i PS3 konzoli, tipke, iCade opcija

PROTIV
kvaliteta izrade

OCJENA
3/5

Komentiraj