Microsoft je službeno predstavio novu verziju svoje konzole Xbox One X Scorpio Edition, ograničeno izdanje koje će sadržavati prilagođeni dizajn s riječima “Project Scorpio”, ispisan na konzoli i kontroleru, uz sofisticirani i dinamičan dizajn eksterijera.

Prema tvrdnjama iz Microsoft ova konzola dolazi sa 40% više snage nego bilo koja druga konzola dostupna na tržištu, uz mogućnost igranja na istinskim 4K igrama. Navodno je od danas i dostupna za predbilježbu.

 

xbox PROJECT SCORPIO

 

Danas smo predstavili Xbox One X Project Scorpio Edition namijenjen fanovima koji žele biti prvi koji će doživjeti najmoćniju svjetsku konzolu – i sada je dostupan za predbilježbu za 499 USD dok se trenutne zalihe ne potroše. Microsoft je još prošle godine najavio ovu konzolu pod kodnim imenom Projekt Scorpio, a najavljeni datum izlaska je bio predviđen za kraj ove godine.

Kupovinu prednarudžbom možete napraviti ovdje. Kupovinom ove ograničene serije konzole dobivate tvrdi disk od 1 TB uz naziv  “Project Scorpio” na konzoli i kontroleru. Kontroler ima sve crne tipke i sama konzola ima malo drugačiju teksturu dizajna od klasične Xbox One X konzole.

Pogledajte kako će konzola izgledati na ovom kratkom videu:

 

Piše: D.Ž.

Komentiraj