Super Mario definitivno možemo nazvati jednom od najpopularnijih igara na svijetu, koja je žarila i palila prije nekoliko dekada. No, interes za ovom igrom ponovno je dosegnuo svoj vrhunac kada je Nintendo krajem prošle godine predstavio Super Mario Run, igru namijenjenu pametnim telefonima.

Iako su korisnici ostali oduševljeni tom idejom, zadovoljstvo je na kraju ostalo samo na strani korisnika Apple uređaja, jer se igra nije pojavila na Android platformi.

Nintendo je još od samog početka nagoviještao kako će izaći i verzija za Android uređaje, ali kako ona još uvijek nije u potpunosti spremna. U siječnju ove godine poručili su kako će igra za Android korisnike biti dostupna tijekom ožujka, a čini se kako su njihova nagađanja bila istinita.

Prema informacijama, Super Mario Run bi se na Android platformi trebao pojaviti za koji dan, a prvi korisnici već se mogu registrirati za preuzimanje ove igre. Podsjećamo kako je preuzimanje igre besplatno, ali se plača 9.99 dolara ukoliko želite završiti sve stupnjeve igre.

Paralelno s objavom igre za Android, biti će nadograđena i verzija za iOS sisteme. Prema informacijama, nova će verzija imati neke nove likove i nove mogućnosti, a Android korisnici dobiti će i priliku besplatno prijeći četiri dodatna levela.

Piše: D.Ž.

Komentiraj