Planirali ste probati igrati StarCraft II tijekom proteklih sedam godina? E pa sada za to nema nikakve izlike jer Blizzard je, tijekom BlizzCon 2017 ceremonije otvaranja (https://blizzcon.com/en-us/),  objavio da će njihova drevna real-time strategijska igra biti besplatna i to počevši od 14.11. 2017.To znači da ćete dobiti punu Wings of Libery kampanju bez da je prije toga platite.  Evo što će igrači moći dobiti besplatno:

Ali ima toga još! Ako ste već nabavili osnovnu igru do 31. listopada, Blizzard će isporučiti Heart of the Swarm kampanju besplatno između 08. studenog i 08. prosinca. Što više, ako ste naručili bilo koju verziju StarCraft II prije 31. listopada dobit ćete Eidolon Ghost skin.

Kao dodatak besplatnom pristupu, svatko će imati pun pristup  StarCraft II rangiranoj ljestvici. Dobit ćete čak i besplatan pristup do svakog Co-op Commandera u igri do petog nivoa, uključujući Kerrigan, Raynor i Artanisa. Ali velikodušnost Blizzarda se ovdje ne zaustavlja, jer će svatko imati besplatan pristup do Unranked i Versus AI modova, a Ranked će biti otključan poslije 10 First Wins of the Day u Unranked i Versus AI.

 

Besplatno

Originalna Wings of Liberty kampanja – Doživite originalnu epsku kamapnju koja je pokrenula StarCraft II sagu. Ako već imate Wings of Liberty, dobit ćete drugu instalaciju u StarCraft II kampanju,  Zerg-fokusiranu Heart of the Swarm, besplatno.

Rangirana multipayer ljestvica – Nadmetajte se s ostalim igračima da biste postali najbolji od najboljih, borite se sa svim multiplayer jedinicama Wings of Liberty, Heart of the Swarm i Leagcy of the Void. Sve što trebate napraviti da biste ih trajno otključali je zaraditi 10 First Wins of the Day u Unrankedu ili Versus A.I. igri. Ovo je naš način da sačuvamo kvalitetu i jedinstvo dokazanog zadovoljstva.

Postojeći i slijedeći Co-op Commanders do petog nivoa –  Moći ćete realizirati ove extra izazove sa svojim prijateljima odmah. Co-op Commanders Raynor, Kerrigan i Artanis ostat će potpuno besplatni, što znači da ih možete nastaviti podizati koliko vam srce želi.

 

besplatne igre StarCraft II Wings of Liberty

 

Blizzard CEO (glavni izvršni direktor) i suosnivač Michael Morhaime rekao je kako su mu igrači StarCrafta pomogli da napravi jednu od najbolje prodavanih i najbolje rangiranu Pc igricu u povijesti igara i da je njihova podrška razlog zašto nastavljaju da kreiraju nove sadržaje za nju. Naglasio je da će uvijek tražiti načine da igrači dovedu nove prijatelje u igricu i vrate stare također.

Blizzard je također otkrio novog StarCraft II co-op commandera, koji predstavlja zapravo dva karaktera u jednom. Tim se sastoji od Mira Han koja komandira s brzo pokretnim zemaljskim jedinicama i Matt Horner koji  komandira High-powered Dominion zračnim jedinicama i trebao bi osigurati dobar balans snage i preciznosti.

Nova co-op misija nazvana je Part and Parcel. Misija je usvojena od igrača koji su kreirali mapu koja je pobijedila na nedavnom Rock the Cabinet natjecanju gdje su igrači predočili njihove vlastite ideje za Co-op Mission. Igrači će skupljati resurse da pomognu AI-kontroliranom arhanđelu u borbi protiv impozantnog niza hibridnih vođa.

Otkrivene su i nove multiplayer nadogradnje za StarCraft II. Vezano za pritužbe prema „underused units“ , jedinice za podršku postaju efektivnije i jače. Nudi se i veća kontrola igre. Listu multiplayer promjena možete naći na slijedećem linku ovdje.

StarCraft II je znanstveno-fantastična real-time strategijska igrica za PC razvijena i izdana od Blizzarda. Prva instalacija, Wings of Liberty, izbačena u srpnju 2010. godine i fokusirana na Zemljanim izgnanicima zvanim Terrans. Druga zasebna instalacija, Heart of the Swarm dolazi 2013. fokusirajući se  na Zerg rasu dok treća zasebna instalacija, Legacy of the Void stiže 2015. s fokusom na Protoss rasu.

Tipično, StarCraft II: Battle Chest Bundle koji se sastoji od sva tri dijela košta 35 dolara. I dalje morate platiti za StarCraft II exspanziju Heart of the Swarm, Legacy of the Void i Nova Covert Ops  (single – player misson Pack)i to 15 dolara za svaku ili 40 dolara za sve tri, ali još uvijek imate puno besplatnog sadržaja! Cijela prva Single-player kampanja i svi multiplayer modovi za nula dolara je prilično dobra ponuda.

Sadrži svih sedam co-op Commanders, sve multiplayer jedinice, sve mulitplayer mape i modove i bonus heroja.

Potreban sistem za sve tri StarCraft II instalacije:

Minimum Preporučeno
Processor: Intel Core 2 Duo
AMD Athlon 64 X2 5600+
Intel Core i5
AMD FX Series
Graphics: Nvidia GeForce 7600 GT
AMD Radeon HD 2600 XT
Intel HD Graphics 3000
Nvidia GeForce GTX 650
AMD Radeon HD 7790
Memory: 2GB 4GB
Storage: 30GB 30GB
Display: 1024 x 768 1024 x 768
Operating system: Windows 10
Windows 8/8.1
Windows 7
Windows 10 64-bit
Internet: Broadband Broadband

 

Piše: K.J.

Komentiraj